Alpha Cursus

 

God, geloof, bestemming, schepping, bijbel?

 

Alpha Cursus iets voor jou?

Onlangs is het HOH Molenwijk een team gestart die de Alpha Cursus wilt gaan opstarten. Wat is Alpha Cursus? 

In de Alpha Cursus ga je samen onderzoeken wat het Christelijk geloof is en inhoud. Tijdens tien interactieve en gezellige avonden plus een weekend duiken we in de basis van het christelijk geloof. Het is een gratis en laagdrempelige cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar God en geloven. Maar ook voor iemand die misschien wel in kerk rondloopt maar het eigenlijk niet zo zeker weet. Samen gaan we op zoek!

 

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast? Geef je nu al op!

LET OP!! ivm van 22 september starten we 29 september 2022! Hier op locatie Frieslandlaan 1, Haarlem.

O.v.v.: Alpha Cursus

Wil je praktisch hulp bieden, bijvoorbeeld door een keer te koken voor de deelnemers? Bouw met ons mee.

 

Team

Hallo ik ben Joke van der Zwaag Getrouwd en 4 kinderen en pleegzoon. Nu zij uit huis zijn, wonen we bijna 2 jaar in Molenwijk. Werkzaam geweest in de zorg. Samen gaan we naar de LEG (Levend Evangelie Gemeente) Aalsmeer.

Hallo allemaal, ik ben Adelin Niyigena (31 jaar) en ik werk als budgetcoach en schuldhulpverlener in A'dam. Ik ben sinds april 2022 getrouwd met mijn vrouw (Mirjam). Samen wonen we in Molenwijk.

Ik ben Hedy Hartman Kok, de oudste van allen, but still ging strong with Jezus. Heb een inservice opleiding B-verpleegkundige gedaan. Daarnaast verschillend  werk, o.a. als gastvrouw in de bejaardenzorg. Heb 2 geweldige jongens en woon nu 5jaar in Schalkwijk.