Alpha Cursus

 

God, geloof, bestemming, schepping, bijbel?

 

In december hebben we onze eerste Alpha Cursus afgerond. We zijn dankbaar voor het team die deze avonden hebben georganiseerd. Er zijn vele levens veranderd en mooie/ eerlijke verhalen van mannen en vrouwen die hun bestemming hebben gevonden. 

De volgende avond is dindag 3 oktober! Geef je op! 

 

Alpha Cursus iets voor jou?

Onlangs is het HOH Molenwijk een team gestart die de Alpha Cursus wilt gaan opstarten. Wat is Alpha Cursus? 

In de Alpha Cursus ga je samen onderzoeken wat het Christelijk geloof is en inhoud. Tijdens tien interactieve en gezellige avonden plus een weekend duiken we in de basis van het christelijk geloof. Het is een gratis en laagdrempelige cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar God en geloven. Maar ook voor iemand die misschien wel in kerk rondloopt maar het eigenlijk niet zo zeker weet. Samen gaan we op zoek!

 

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast? Geef je op.

Wil je praktisch hulp bieden, bijvoorbeeld door een keer te koken voor de deelnemers? Bouw met ons mee.

 

Team

Hallo allemaal, ik ben Adelin Niyigena (31 jaar) en ik werk als budgetcoach en schuldhulpverlener in A'dam. Ik ben sinds april 2022 getrouwd met mijn vrouw (Mirjam). Samen wonen we in Molenwijk.

Hallo ik ben Joke van der Zwaag Getrouwd en 4 kinderen en pleegzoon. Nu zij uit huis zijn, wonen we bijna 2 jaar in Molenwijk. Werkzaam geweest in de zorg. Samen gaan we naar de LEG (Levend Evangelie Gemeente) Aalsmeer.