Cursus

Op maandag 3 & 17 april en houden wij een cursus. Het thema zal zijn 'Van gewond naar genezing' en wordt verzorgt door Simon van der Vleuten. 

Spreek dit thema je aan, geef je dan op.  Simon zal in deze twee avonden ons inhoudelijk willen meenemen en ook praktische handvaten willen aanbieden.

 

 

 

 

 

Cursus:

Twee cursusavonden worden georganiseerd “Van gewond naar genezen”. Deze avonden gaan over vergeving. Ikzelf ben sinds mijn bekering aan de slag gegaan met vergeving en heb met behulp van de Heer pijn uit het verleden opgeruimd. In het leven lopen we allemaal pijn op door teleurstelling, afwijzing, angst en onzekerheid en deze hebben de mogelijkheid om je diep te kwetsen. Dit blijft je leven bepalen tot je bewust stappen gaat zetten om er vanaf te komen.

Stappen kun je zetten met de hulp van de Heer, door diegene die je pijn heeft gedaan te vergeven. Vergeven is niet makkelijk, en je doet het niet om de ander ermee weg te laten komen maar om het verleden los te laten en uit te kunnen kijken naar een hoopvolle toekomst.

Wil je meer weten over vergeving, en hoe je van wat jouw is aangedaan los kunt komen. Kom dan naar de twee cursusavonden op maandagavond 3 en 17 april 2023. We start om 20:00 tot 21:30 uur aan de Frieslandlaan 1 in Haarlem.

 

Wie is Simon?

'Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Simon van der Vleuten, ben getrouwd met Marjan en we hebben 3 kinderen en wonen in Hoofddorp. Ik heb 10 jaar geleden de Alpha cursus (over het Christelijk geloof) gedaan en ben tot geloof gekomen. Ik ben sinds dien actief geworden in de kerk bij de jongeren en later bij de kringen (Bijbelstudie groepen).

Daarna heb ik de bijbelschool gevolgd via Royal Mission. Ik bleef leergierig en keek uit naar nieuwe mogelijkheden die ik vond bij de Christelijke hogeschool in Ede. Ik voelde me geroepen en ben gestart met de deeltijdopleiding Theologie.

 

Kom naar deze cursus, het is zeker de moeite waard.

Simon van der Vleuten

Zie video: let op is veranderd naar 3 en 17 april!! 

Meld je aan