Mijn naam is Gendro Schijff (1976), ik woon in Hoofddorp samen met 4 andere mooie mensen. Mattanja, mijn vrouw die altijd het beste uit me wil halen en veel geduld heeft. Mijn zoon Jeremy  die lekker eigen en creatief is, de rustige van het stel. Yonah, de avonturier en praatjesmaker. En onze dochter Esmee, net begonnen op de middelbare, haar mooie hart maakt haar uniek, ze is creatief en snel, haha…we kunnen haar maar moeilijk bijbenen met elkaar.

Samen vormen we de 5vanSchijff.

 

We zijn een dynamisch gezin en houden van avontuur en God. Hij is degene die ons vaak op avontuur stuurt. Het is een voorrecht om samen met God op pad te zijn. Hoe ziet dat op pad zijn er op dit moment uit? Ik mag spreken op verschillende plekken en kerken in Nederland, maar Mattanja en ik worden ook vaak uitgenodigd om te zingen. Zo zijn we betrokken bij o.a. Presence, van Wim Hoddenbagh en mag ik mag deel zijn van de Opwekkingsband, die liederen uitbrengen op video en audio. Doordat we in zoveel verschillende soorten kerken komen, hebben we de schoonheid ontdekt van iedere denominatie. Wat is onze God veelkleurig en wat is het mooi om samen te werken!

 

Ons hart gaat uit naar gebroken mensen, ons verlangen is om hen te brengen bij Jezus, onze Bron. Wij geloven dat dat de plek is waar mensen heel kunnen worden en in hun bestemming kunnen gaan leven.

 

En dat is precies wat ik ook hoop te gaan doen in Molenwijk in Schalkwijk. Ik hoop mensen te mogen verbinden met God, door mooie passende projecten te gaan opzetten met elkaar. Projecten die passen in de wijk. Die aansluiten bij de wensen, zorgen en behoeften van de bewoners. Ik bid dat bezoekers en deelnemers door dit alles heen, de liefde die Jezus voor hen heeft, zullen mogen proeven.

 

Hoe gaat dit precies verlopen? Dat gaan we met z’n allen ontdekken en is voor mij ook nog een verrassing. Maar wat een voorrecht om God en Zijn kerk te mogen dienen op deze manier en om van dichtbij te mogen zien hoe God Zijn werk gaat uitbreiden hier in Schalkwijk!

 

Laat het De Liefde zijn die ons drijft..

Groetjes Gendro Schijff

aanwezig

ma. di. wo 9:00  uur - 17:00 uur 

do. 9:00 uur tot 12:30 uur