UNI

UNI staat voor: U (you) and I, God en ik en eenheid (unity).

 

UNI bestaat uit een groep jongeren die een community wil bouwen voor hun eigen generatie. Met als doel om Jezus te ontmoeten, beter te leren kennen en van invloed te zijn op de plekken waar ze studeren, werken en zijn. Wij geloven dat er een plek nodig is waar jongeren thuis mogen komen bij God, waar ze hun verhaal kunnen delen en als het nodig is ondersteuning kunnen krijgen. 

Het is een plek waar Jezus en de bijbel centraal staat om te ontdekken wat het plan voor ons en jou leven. Wij geloven in een generatie die een tegen geluid durft te geven gedreven door hun compassie en liefde voor de mens en de wereld. 

Onze DNA is aanmoedigen en bemoedigen en ons verlangen is dat jongeren gaan weten wie ze mogen zijn en daarin gaan wandelen. 

 

Worship en de bijbel hebben een belangrijke plek op zo'n avond. Hier vinden we God en leren we Hem beter kennen. 

Maar UNI is meer; het is elkaar ontmoeten, samen lachen, samen praten, een spelletje doen met elkaar, lekker old school. 

 

UNI avonden

Spreekt dit je aan, kom dan op een van onze avonden. De UNI avonden hebben we 1 keer per maand, zondagavond vanaf 19:30 uur. De locatie hier aan de Frieslandlaan 1, Haarlem. 

 

Sowieso, als jij iets op je rug draagt wat te zwaar is, of vragen hebt die je klemzetten, wij willen graag naar je luisteren en voor je bidden. Wacht dan niet en bel ons of neem contact via de socials. Wij zijn er voor jou, het gaat om jou. Aarzel niet, gewoon contacten.

 

Next UNI

We hopen je te zien op onze volgende UNI

 

Tot dan! Team UNI

Check ook de UNI insta voor info